ApkDownloadforWindows.com

Home / Educational Games / Kuiz Mania

Kuiz Mania Apk icon

Kuiz Mania Apk

Updated: 2019-08-29

Version: 1.0

Download Apk (14.4 MB)

Original apk file, safe to download and free of any virus.

See all previous versionsShort about Kuiz Mania

Game version1.0
UpdatedAugust 29, 2019
Requires AndroidAndroid 4.1+ (Jelly Bean) and up
Game categoryFree Android Educational Games
Game idcom.novende.kuizmaniaalb
Developer's notesKuiz zbavitës, interaktiv, dhe sfidues.

Screenshot thumbnail

Kuiz Mania screenshot thumbnail

Editor's review

We provide Kuiz Mania apk 1.0 file for Windows (10,8,7,XP), PC, Laptop, Bluestacks, Android emulator, as well as other devices such as Mac, BlackBerry, Kindle, Android, ... Kuiz Mania is a free Educational game, and has been developed by Novende LLC.

Kuiz Mania 1.0 is newest and latest version for Kuiz Mania apk. It's easy to download and install. On this page you can find Kuiz Mania apk detail and permissions and click download apk button to direct download Kuiz Mania apk.

Please be aware that we only share the original apk file, unmodified, safe to download and free of any virus. If there are any problems, please let us know.

Description

Kuiz zbavitës, interaktiv, dhe sfidues me pyetje të njohurive të përgjithshme.

Sfidoni vetvetën mbrenda 60 sekonda se sa pyetje mund të përgjigjeni, dhe njëkohësishtë edhe të mësoni gjëra të reja, me kuzin i cili është falas për ta zbritur dhe luajtur.

Ndani rezultatin me shoqëri dhe sfidoni njëri tjetrin mbi njohuritë e përgjitshme, duke e parë se kush ka rezultatin më të mirë.

Në Kuiz Mania gjenden mbi 1000 pyetje të njohurive të përgjithshme, duke e përmirësuar me pyetje të reja çdo muaj.

Luaj dhe Mëso FALAS.

Game permissions

Kuiz Mania 1.0 apk requires following permissions.

Allows applications to open network sockets.

Allows applications to enter Wi-Fi Multicast mode.

Allows applications to access information about networks.

Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.

Allows an application to read the user's contacts data.

Game reviews

Rating: 1.0/5 based on 1 reviews

(*) is required


Editors' Choice


Previous versions

Kuiz Mania 1.0 (1)

Added on: August 29, 2019

Apk size: 14.4 MB

Download Apk (14.4 MB)


Top