ApkDownloadforWindows.com

Home / Entertainment Apps / Albanian TV - Shqip TV

Albanian TV - Shqip TV Apk icon

Albanian TV - Shqip TV Apk

Updated: 2018-03-18

Version: 1.4

Download Apk (18.1 MB)

Original apk file, safe to download and free of any virus.

See all previous versions


Advertisement

Short about Albanian TV - Shqip TV

App version1.4
UpdatedMarch 18, 2018
Requires AndroidAndroid 4.1+ (Jelly Bean) and up
App categoryFree Android Entertainment Apps
App idcom.albaniantvlive.tv
Developer's notesAlbanian TV Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithe

Screenshot thumbnail

Albanian TV - Shqip TV screenshot thumbnail

Latest updates

What's new in Albanian TV - Shqip TV 1.4

Dizenjo e Re Per Android Box Dhe Per Telefona :)
Paksuar Reklamat :)
Shtuar Filma Nga Faqet Me Te Njohura Shqiptare Per Filma Me Titra Shqip :)
Rregulluar Kanalet Qe Nuk Kishin Figure Dhe Rritur Cilsia e Tyre :)
Ndryshuar Player i Vet App-se Ju Rekomandojme Ta Perdorni Pasi Eshte Me i Mire :)
Permisuar Shpejtesia e Aplikacionit Duke e Bere Qe Te Punoje Me Shpejt Dhe Pa Probleme :)
Ju lutemi na Vlersoni me 5yje ,Do na ndihonte shume te Permisojme Kanalet dhe Aplikaconin.Flm

Editor's review

We provide Albanian TV - Shqip TV apk 1.4 file for Windows (10,8,7,XP), PC, Laptop, Bluestacks, Android emulator, as well as other devices such as Mac, BlackBerry, Kindle, Android, ... Albanian TV - Shqip TV is a free Entertainment app, and has been developed by Shqip TV - Albanian TV.

Albanian TV - Shqip TV 1.4 is newest and latest version for Albanian TV - Shqip TV apk. It's easy to download and install. On this page you can find Albanian TV - Shqip TV apk detail and permissions and click download apk button to direct download Albanian TV - Shqip TV apk.

Older versions of Albanian TV - Shqip TV apk also available with us: 1.3.

Please be aware that we only share the original apk file, unmodified, safe to download and free of any virus. If there are any problems, please let us know.

Description

Kanale shqip i te gjitha trevave Shqiptare 24 ore live panderprere,
Nese keni ndonje sugjerim per listen e kanaleve na dergoni email dhe ne do te bejme update kanalin tauj te preferuar.
Nese Aplikacioni ka probleme ndonjeher duhet kohe qe ndonje kanal te rifreskohet, na shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobishme. Vetem duke na Vlersuar me 5ylla ky aplikacion mund te behet me i miri.

Shijoheni
Me Respekt

App permissions

Albanian TV - Shqip TV 1.4 apk requires following permissions.

Allows applications to access information about networks.

Allows applications to open network sockets.

Allows an application to write to external storage.

Allows mounting and unmounting file systems for removable storage.

Allows an application to read or write the system settings.

Allows an application to modify the current configuration, such as locale.

Allows an application to modify global audio settings.

Allows applications to access information about Wi-Fi networks.

Allows an app to create windows using the type TYPE_APPLICATION_OVERLAY, shown on top of all other apps.

This constant was deprecated in API level 21. No longer enforced.

Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.

Allows access to the vibrator.

Allows an application to receive the ACTION_BOOT_COMPLETED that is broadcast after the system finishes booting.

Allows an application to read from external storage.

App reviews

Rating: 4.5/5 based on 13 reviews

(*) is required


Previous versions

Albanian TV - Shqip TV 1.4 (5)

Added on: March 18, 2018

Apk size: 18.1 MB

Download Apk (18.1 MB)

Albanian TV - Shqip TV 1.3 (4)

Added on: August 25, 2018

Apk size: 18 MB

Download Apk (18 MB)


Top