ApkDownload

IPTVShqip Lite APK

Latest Version 3.1.1 for Windows
Updated 2023-02-07

App information

Version 3.1.1 (#311)

Updated 2023-02-07

APK Size 60.4 MB

Requires Android Android 6.0+ (Marshmallow)

Offered by Albanian App Developer

Category Free Entertainment App

App id al.iptv.shqip

Developer's notes iptv shqip lite aplikacioni me i besueshem dhe me stabil nga te gjithe

Screenshot

Click on the image to see full size

Latest updates

What's new in IPTVShqip Lite 3.1.1

BUG FIX

Editor's review

Download the latest IPTVShqip Lite application, version 3.1.1, compatible with Windows 10/11 (using emulators such as Bluestacks), Android devices. This free Entertainment app is developed by Albanian App Developer and is easy to download and install.

Previous versions, including 3.1.1, 2.4, 2.3, 2.1, 2.0, 1.0, are also available. If you need help or have any problems, please let us know.

Description

iptv shqip lite aplikacioni me i besueshem dhe me stabil nga te gjithe

App permissions

IPTVShqip Lite 3.1.1 APK requires following permissions:

Allows applications to open network sockets.

Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.

Allows an application to read from external storage.

Allows an application to write to external storage.

Allows applications to access information about networks.

Allows applications to access information about Wi-Fi networks.

Allows read only access to phone state, including the phone number of the device, current cellular network information, the status of any ongoing calls, and a list of any PhoneAccounts registered on the device.

Allows an application to receive the ACTION_BOOT_COMPLETED that is broadcast after the system finishes booting.

Ratings and Reviews

Rating: 4.3/5 based on 2K+ reviews

(*) is required

1 ★ Qa e ke dhjere ate guxhash v2 ?! Sme hap asnje kanal petsmari, ishe super ajo e para tani e bete mut 😡

5 ★ app esht super vetem se sonte spo hapet po e qet lart app id dhe refresh bo mund te me ndimoni per cfar behet fjal

5 ★ o shqipe, shkarkoni nje VPN ne celular dhe krejt kanalet hapen super. Duhet ta lodhni dhe ju pak trurin, nuk ju vijn krejt gjonat gati.

1 ★ na keni nervozu fare ky updati funit plot errore hajde shnet uninstall se si shum durum

1 ★ It was an amazing app until few days ago started showing channel error. PLS fix.

1 ★ Nuk po bon asni kanal ERROR CHANEL

1 ★ Channels error dhe nuk ka sport

3 ★ Works well...ads are annoying!!

1 ★ Asnjë kanal filmor nuk funksionon as fotbollistik vet disa kanale te pa Rendsishme Tmerr

4 ★ Shumë i mire si app por si mund te shoh filma online android box, sh Film24 etj. Ju uroj pune te mbare...

5 ★ Cdo gje eshte error chanel

1 ★ o ju qifsha robt ju thoni se jan hap tgjitha kanalet o robqira

5 ★ nuk punon android tv boxx me android 5? deri para nje jave ishte ok. tani kanalet nuk listohen me. behet perseri 5 yje kur te kthehet funksionale sepse funksiononte perfekt. Update. Kanalet u kthyen përsëri funksionale edhe ne android 5.1. Shenjë qe zhvilluesi i app e dëgjon fjalën e përdoruesve. Vazhdon të jetë app me i mirë i livestreaming per kanalet shqiptare. Me stabili nga të gjithë. 5 yje përsëri.

2 ★ pse gjthm eshte error chanel

5 ★ shum i mire si app por me duket se nuk eshte Hd

Previous versions

IPTVShqip Lite 3.1.1 APK for Windows (#311, 60.4 MB)

IPTVShqip Lite 2.4 APK for Windows (#24, 20.6 MB)

IPTVShqip Lite 2.3 APK for Windows (#23, 20.6 MB)

IPTVShqip Lite 2.1 APK for Windows (#21, 16 MB)

IPTVShqip Lite 2.0 APK for Windows (#20, 16 MB)

IPTVShqip Lite 1.0 APK for Windows (#10, 15.8 MB)