ApkDownloadforWindows.com

Home / Entertainment Apps / IPTV Shqip

IPTV Shqip Apk icon

IPTV Shqip Apk

Updated: 2018-07-26

Version: 5.3

Download Apk (15.7 MB)

Original apk file, safe to download and free of any virus.

See all previous versions


Advertisement

Short about IPTV Shqip

App version5.3
UpdatedJuly 26, 2018
Requires AndroidAndroid 4.2+ (Jelly Bean) and up
App categoryFree Android Entertainment Apps
App idal.home.iptvfree
Developer's notesAplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithë

Screenshot thumbnail

IPTV Shqip screenshot thumbnail

Editor's review

We provide IPTV Shqip apk 5.3 file for Windows (10,8,7,XP), PC, Laptop, Bluestacks, Android emulator, as well as other devices such as Mac, BlackBerry, Kindle, Android, ... IPTV Shqip is a free Entertainment app, and has been developed by Albanian App Developer.

IPTV Shqip 5.3 is newest and latest version for IPTV Shqip apk. It's easy to download and install. On this page you can find IPTV Shqip apk detail and permissions and click download apk button to direct download IPTV Shqip apk.

Older versions of IPTV Shqip apk also available with us: 5.2, 5.1, 5.0, 4.0, 3.5.

Please be aware that we only share the original apk file, unmodified, safe to download and free of any virus. If there are any problems, please let us know.

Description

Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithe

App permissions

IPTV Shqip 5.3 apk requires following permissions.

Allows applications to open network sockets.

Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.

Allows an application to read from external storage.

Allows an application to write to external storage.

Allows an app to access approximate location.

Allows an app to access precise location.

Allows applications to access information about networks.

Allows applications to access information about Wi-Fi networks.

Allows applications to access information about networks.

Allows applications to access information about Wi-Fi networks.

Allows read only access to phone state, including the phone number of the device, current cellular network information, the status of any ongoing calls, and a list of any PhoneAccounts registered on the device.

App reviews

Rating: 4.5/5 based on 4829 reviews

(*) is required

2 ★ shum reklama

5 ★ super

4 ★ Is good app

4 ★ Te pergjerohem me miliona here qe të beshe te gjithe filmat vizatimore qeti shikosh ne programin mx player.Te lutem lexoje.te lutem.

3 ★ Aplikacioni nuk eshte i keq per kanalet shqiptare por per te huajat jo dheaq. Kanale si travel channel, Discovery channel, National Geographic nukpunojne me. 😟

2 ★ Ne versionin e kaluar ka qene me i mire, tash pasi eshte bere update,programi nuk po funksionon si duhet.

5 ★ Super ap dhe 5 yje jane pak

5 ★ Per mua eshte Application shume I mire 5🌟

5 ★ Shume program i mire

5 ★ Super gjithqka suksesr

5 ★ It's a great app

5 ★ Really good

5 ★ Applikacion shumë i mirë.Nëse dëshironi të hapni Programet e të të rriturveshënoni si fjalëkalim këtë kod 0000 dhe mund të hapni kur të doni.Filmatvizatimor e di që nuk funksionojnë , kështu që duhet të shkarkoniaplikacionin MX Player për të bërë. Kënaquni.

1 ★ Te baby tv klikoni del porno sesht normal,femijt aka kqyrin

5 ★ Super app meriton 10 yje


Previous versions

IPTV Shqip 5.3 (53)

Added on: July 26, 2018

Apk size: 15.7 MB

Download Apk (15.7 MB)

IPTV Shqip 5.2 (52)

Added on: July 21, 2018

Apk size: 15.7 MB

Download Apk (15.7 MB)

IPTV Shqip 5.1 (51)

Added on: July 11, 2018

Apk size: 15.7 MB

Download Apk (15.7 MB)

IPTV Shqip 5.0 (50)

Added on: April 03, 2018

Apk size: 14.3 MB

Download Apk (14.3 MB)

IPTV Shqip 4.0 (40)

Added on: November 12, 2017

Apk size: 11 MB

Download Apk (11 MB)

IPTV Shqip 3.5 (30)

Added on: September 23, 2017

Apk size: 8.6 MB

Download Apk (8.6 MB)


Top